Västvärlden: Vila i frid

Översättning av en artikel av Paul Craig Roberts.

Jag har kommit till den deprimerande slutsatsen att de vita etniciteter som utgjorde nationerna i den västerländska civilisationen har degenererat till sådan sorglöshet och dumhet att de inte har någon möjlighet att överleva. De sitter tanklösa framför TV:n och absorberar sin hjärntvätt och indoktrinering. De kan inte betala sin hyra, sina huslån eller sina avbetalningar på bilen, men de betalar i det oändliga för att taga hand om invandrare som överväldigar deras samhällen med materiella behov.

I USA har North Carolina, som en gång var en sydstat men nu är en mellanlandningsplats för invandrare, gett upp sina gymnasieskolor för att fungera som »vidarebosättningsområden« för invandrare. Åt helvete med North Carolinas skattebetalare. Invandrarnas rättigheter går före skattebetalarnas i North Carolina, vars vita majoritetsbefolkning enligt narrativet består av rasister med vit överhöghet som exploaterar.

North Carolina har också, på skattebetalarnas bekostnad, byggt ett campus för ett »försprångs«-program för barn till invandrade inkräktare. Programmet tager över en skolfastighet tidigare avsedd för amerikanska medborgare från NC.

Vart man än tittar ser man hur USA på medborgarnas skattebetalares bekostnad välkomnar oändliga bördor från invandrare som tillåts gå obehindrat över gränsen in i det Babels torn som USA har blivit. Enligt läckor förbereder republikanska senatorer av typen RINO en invandringslag som skulle tvinga USA att taga emot 1,8 miljoner invandrare varje år. Fantastiskt att se vita människor förstöra sitt eget land.

Ingen i Amerika kan göra något åt det. I stället för att stoppa invasionen och överkörningen av landet använder den amerikanska regeringen oändliga amerikanska resurser för att försvara Israels och Ukrainas aggressivt expansiva gränser, medan Washington monterar ned den barriär som har inrättats för att försvara USA:s gränser. Och den narr som är ansvarig för denna politik ställer upp för omval som president med mediernas och den amerikanska elitens stöd.

I det som återstår av de etniska europeiska länderna, sade chefen för EU:s »gränsskyddsmyndighet« Frontex, Hans Leitjens, att »ingenting kan stoppa invandrarna«. Vad han menar är att EU inte kommer att hindra invandrare från att föra de Heligas läger till hela Europa och kanske även till Ryssland, med tanke på den svaghet som har visats av en regering som skulle kunna härska över världen. Puckot Hans Leitjens, som uppenbarligen förespråkar Västvärldens förintelse, säger att motstånd mot att bli invaderat av invandrade inkräktare utgör »främlingsfientlighet och fördomar«.

Där har ni det. Om vita etniciteter försöker förhindra att de störtas av inkräktare är de främlingsfientliga och rasistiska. Hur kunde så många vita etniciteter bli omvända till en synvinkel som inte tjänar dem? Engelsmännen lider medan inkräktande invandrare inkvarteras på hotell. Detta är vad vita människor har lärt sig att förvänta sig av »sina« regeringar.

Tycker du inte att det är märkligt att världens vita etniciteter är beredda att offra liv och oändliga resurser för att skydda Israels och Ukrainas gränser, men ingenting för att skydda sina egna gränser? Hur skall människor som är så totalt genomkorkade kunna fortsätta att existera?


62 responses to “Västvärlden: Vila i frid”

  1. “Om vita etniciteter försöker förhindra att de störtas av inkräktare är de främlingsfientliga och rasistiska.”

    Ja, och enda vägen ur denna fälla är att öppet erkänna att vi är just främlingsfientliga och rasistiska. Sen kan vi stänga gränserna för alla som inte är vita.

    Men som bekant är det nästan inga vita som är villiga att göra detta, trots att de alla är fullt fokuserade på att segregera sig bäst de kan. De ljuger och hycklar. Barnbarnen får ta smällen….

    Att det är så här anser jag vara helt klart. Varför så är fallet är en mycket svårare fråga. I huvudsak pga. feminisering, tror jag.

    “Tycker du inte att det är märkligt att världens vita etniciteter är beredda att offra liv och oändliga resurser för att skydda Israels och Ukrainas gränser, men ingenting för att skydda sina egna gränser?”

    Det presenteras inte som att vi ska skydda dessa staters gränser, utan som en kamp mellan gott och ont. På samma sätt presenteras alla anfallskrig som Väst ängnar sig år. Det är aldrig fråga om gränser, utan om att kämpa mot det onda.

    De facto är det så att vi för länge sen slutade att respektera gränser och internationell lag. Vi bombar och invaderar hur vi vill, när vi vill. För att stoppa ondskan.

    I fallet Israel blir hyckleriet extra stort, eftersom vi stöder en öppet segregerad etnostat som sysslar med folkmord för att uppnå etnisk rensning. Samtidigt som vi förväntas att acceptera massimmigration och mångkultur.

    Blir detta för mycket att svälja även för de vita i Väst? Det är väl inte helt omöjligt, men förmodligen händer det ingenting. Kanske lite gnäll när araberna återigen börjar välla in.

    Liked by 1 person

  2. Då frågar jag, vad är det som gör att du är så in i helvete dum att du använder dina fantastiska egenskaper till att förstöra bilarna? Är inte detta exakt samma sak? De funkade ju utmärkt förut.. MEN, det finns inga stålars i DET längre, utan stålarna finns för tillfället i förstörelsen? Samma sak med apparaterna, de följer expansionen/dynamiken, samtidigt som det privata har satts ur spel, det saknar betydelse. Vad ska du göra när du förstört bilarna klart? Under tiden så har du ditt på det torra och får betalt. Är inte detta exakt samma mekanism Larry? Och på jobbet så himlar du med ögonen när folk fattar dåligt, vilket betyder att förstörelsen av bilarna inte är nog effektiv i dina ögon? 🙂

    Liked by 1 person

  3. Det verkar finnas ett stort antal grejor att göra, men alla förlorar troligen i en valsituation mot att fortsätta få betalt för noggrann och skickligt utförd förstörelse. Din fråga är antagligen svaret på varför allt detta sker?

    Liked by 1 person

    • Nej, inte alls. Jag kan inte anpassa mig snabbt nog. Förstörelsen har kommit mycket nyligen. Jag är grundlurad, jag har uppfostrats till lönearbete. Jag säger till mina söner att de aldrig skall taga en anställning. Jag tröstar mig med att jag som Spinoza slipar linser för att hålla mig helt intellektuellt oberoende.

      Like

      • Du tänker oberoende privat (där det saknar betydelse) och för pengar GÖR förstörelse effektivt, som professionell. Vilse i pannkakan?😍

        Like

        • På vilket sätt saknar det betydelse hur jag tänker privat? (Dessutom är det ju inte helt privat, även om min räckvidd kraftigt har inskränkts på senare tid.)

          Varför skulle jag mäta mig i framgång på jobbet? Jag sabbade min karriär redan på mitt första jobb genom att säga saker som dumt folk inte kunde förstå, och på den vägen är det.

          Like

          • ” Jag sabbade min karriär redan på mitt första jobb”

            Vi sitter i ett totalitärt system, som påminner mycket t.ex Östeuropa under senare delen av kommunismen där. Då hade man slutat med nackskott och använde istället i princip samma metoder som vi ser nu i Väst.

            Dvs. allt gick mycket lättare om man sa rätt saker. Det gick även att fungera ok om man höll tyst. Men de som sa fel saker, fick problem. Allt blev svårt och ofta slutade man som städare eller liknande.

            De hade också demokrati på pappret, men all verklig opposition blev förföljd och/eller förbjuden. Så samma skit….

            Liked by 1 person

            • Det var väldigt tydligt när jag läste Natt klockan tolv på dagen att det är precis samma tänkande. Man brukade draga till med att Sverige var som DDR; det har visat sig vara helt och hållet sant.

              Like

              • “Man brukade draga till med att Sverige var som DDR; det har visat sig vara helt och hållet sant.”

                Sverige, Tyskland, UK, osv….

                Man kan lägga till att DDR också var ett ständigt mobiliserat samhälle och censuren där motiverades på exakt samma sätt som vi ser nu i Väst, dvs. utifrån behovet av att hindra fienden från att sprida propaganda.

                Liked by 1 person

          • Både Tyskland och USA verkar ligga nära någon form av uppror eller revolt. Spänningarna är absolut massiva i båda länderna.

            Men jag har svårt att verkligen tro på någon förändring. Trump blir troligen krossad av den extremt omfattande lawfare som han har drabbats av. Nyligen blev han dömd att betala 80 miljoner dollar till en tant som han anses har förolämpat och det är bara början. Han kommer vara pank och sitta på kåken innan det här är färdigt.

            AfD kommer få välja mellan att göra som SD och Meloni, dvs. anpassa sig, eller bli krossade. Sen kan vi ha ett nytt kallt krig med Ryssland i evig tid och detta kan då motivera ett öppet totalitärt system och en permanent krigsekonomi.

            Jag hoppas att jag har fel, men objektivt är detta vad jag förväntar mig.

            Liked by 1 person

      • Att taga anställning, och kunna taga ställning genom att kunna taga bladet från munnen. Die Kunst des Passives Einkommen.

        Like

      • “Jag säger till mina söner att de aldrig skall taga en anställning.”

        Jag går inte så långt, men ligger åt samma håll. Man kan väl säga att jag starkt uppmuntrar att driva eget. Det har även funkat bra med den äldsta.

        Min uppfattning är att man bör börja tidigt, dvs. sätt igång i liten skala när man går på universitet. Sen kan man trampa på gasen när plugget är klart.

        Liked by 1 person

  4. Jag menar bara att förstörelsen sker i avlönat tillstånd, sedan klagar vi i oavlönat privat tillstånd där vi helt saknar makt och tycker att managers borde göra annorlunda. Vi får ju alla betalt av spenen för att göra i princip vad som helst, nu förstörelse.

    Like

  5. PANK & FÅGELFRI ?

    Att köpa och renovera hus. Kanske på landet.
    Inreda. I alla media. Inte minst bland kvinnor.

    På lunchrestaurang; växthuset, beskära äppelträden.

    Sedan ingenting om planerna på 15-minutersstaden.
    Kontroller. Inga självägande bönder. Inget ägande.
    Den processade maten!

    Märkligt nog är det kvinnor som gör sig till megafoner.
    Pedagoger som blir till demagoger. Drar undan mattan
    för sig själva. Så det kan bli!

    Och OK, Leni Riefenstahl var faktiskt kvinna….

    Like

    • De förförs – eld och lågor! – av förstörelse. Som förströelse, or else. De tror kanske att de kan tämja elden… Iallafall, förstörelse framför allt. Överkritisk kärnfamiljsexplosion av radiakdöttrar i kedjereaktion.

      Like

  6. Det totala kriget för att vinna den slutliga segern närmar sig snabbt:

    “Australia must seriously consider reintroducing conscription to boost its troop numbers in the face of a looming “all-out war” with Russia, a defence analyst says.”

    “And two top defence officials in Sweden — which is set to become part of NATO — have also made headlines by urging Swedes to prepare for war. ”

    “In his speech last week, the General Sanders, the UK’s chief of the general staff, said any conflict would need to be a “whole-of-nation undertaking” and that citizens should be trained and equipped to be in a state of readiness.”

    “Our friends in eastern and northern Europe, who feel the proximity of the Russian threat more acutely, are already acting prudently, laying the foundations for national mobilisation,” he added. “Ukraine brutally illustrates that regular armies start wars — citizen armies win them.”

    “Earlier this month the chair of NATO’s military committee, Admiral Rob Bauer, said civilians in member states should be prepared for a potential future war with Russia.

    A large number of civilians would have to be called up if conflict accelerates in Europe, he added.”

    Krig, krig, krig……

    https://www.news.com.au/technology/innovation/military/australia-must-consider-bringing-back-conscription-as-allout-war-with-russia-looms-expert-says/news-story/b1ced960b821027163b05b15ad47e5e6

    Like

      • Orgperspektivet säger mig att org inte specifikt vill utrota de vita, utan ger sig på allt som står ivägen för orgsystemets expansion. De vita utsätts för systemets framfart.
        ??

        Like

        • Alltså, om det går åt vita eller andra spelar ingen större roll för org. Se krig, det handlar om att ta ned hot mot orgsystemet inte att explicit utrota ett systems befolkning.
          Människor tycks dock alltid vara exependable.
          Så ser mekanismen ut för tillfället i mitt huvud. Hade systemet velat utrota människor så hade det ett bra tillfälle under “sjukdomen”. Det tycks inte varit ett explicit mål. Men det betyder inte att det inte går åt människor i parti.

          Like

          • Jag tror de bara vill expandera org. Men perspektivet kanske inte håller, det är också en möjlighet. Men det ser prydligt ut än så länge tycker jag.

            Like

              • Org är också en dödskult. Om den nu kan kallas en kult. Den är mer som en maskin med mänskliga kuggar (som inte beter sig som människor i org eftersom de bara strävar efter att uppfylla orgs mål).

                Like

              • Nej, org är inte en dödskult. Vi organiserar oss inte för att dö eller sprida död. I stället vidlåder två former av korruption org: För det första gör vi tanklöst det som org ber oss om och för det andra gör vi andra saker i stället om de gynnar oss personligen ännu bättre. Båda drivs av girighet och girighet är snarare motsatsen till dödskulten. Dödskulten har att göra med att vi störs av våra medmänniskor och av naturens lagar. Det är ett separat fenomen, akosmismen.

                Like

      • “Men Ryssland har inte alls vunnit genom numerär. ”

        Nä..Men det är så det genomgående framställs i Väst. De pratar hela tiden om köttvågor av ryska soldater. Det är helt absurt om man följer kriget, men likväl är det så.

        De ädla om modiga ukrainarna har modern high-tech utrustning från Väst och är helt överlägsna de försupna ryssarna med sina gamla vapen från Sovjettiden. Men Putin är så ond att han struntar i hur många ryssar som dör, så han skickar bara ständiga vågor av soldater. Ukraina dödar de flesta, men det är så många ryssar att ammunitionen tar slut.

        Ungefär så låter det.

        Like

          • “Helt otroligt. Tur att man inte följer skiten.”

            Många tror på det. En del länder verkar nästan längta efter krig. T.ex Finland. De är helt otroligt kaxiga. “Låt ryssarna komma bara, vi kommer lätt krossa dem”.

            Det är fan tur att Putin är väldigt lugn och sansad….

            Like

            • Det kan mycket väl hända att Finland ligger jävligt risigt till med tanke på Rysslands behov att skydda Kolahalvön och S:t Petersburg. Det borde finnarna veta efter hela Kekkoneneran. Men den sociala dogmen har skiftat…

              Like

              • Finland lär bli ett permanent mobiliserat land inom kort. Samtidigt kommer hela basindustrin stänga.

                Tillbaka till fattigdom för finnarna…..

                Like

        • Jag hör det indirekt som ett svagare eko från mugglare. De upprepar vad tv apparaterna har matat in i dem.🙂🇸🇪

          Like

  7. En var torsk på laxfilé, så en tog torskfilé och gräddade i ugnen. I grädde. Gott!
    /Mein Gott

    Like

  8. Alexander Mercouris säger att Israel tänker strunta helt i ICJ samt att de nu kraftig har ökat sina angrepp på Libanon. Fullt krig där verkar vara nära. Eftersom de nu tydligt visar att inte anser sig behöva ta hänsyn till regler kring folkmord och övriga krigsbrott, verkar det troligt att Beirut snart är ett nytt Gaza.

    Like

Leave a comment



Design a site like this with WordPress.com
Get started