Varför giftprutorna inte är vaccin

En Artikel av Morens, Taubenberger och Fauci ger en tydlig förklaring

Översättning av en artikel av John Leake.

Sommaren tvåtusentjugotvå hade jag förmånen att äta middag med professor Robert Clancy — en ledande australiensisk klinisk immunolog och pionjär inom området slemhinneimmunologi med 260 publikationer i ämnet. Han förklarade för mig exakt varför giftsprutor — som är utformade för att framkalla produktion av antikroppar mot spikproteinet i SARS-CoV-2 i blodet — inte kan förhindra infektion av eller överföring av viruset. Problemet, förklarade han, är att SARS-CoV-2 snabbt replikeras i nässlemhinnan och överförs till andra människor dagar innan det tager sig ned i gasutbytesområdet i lungorna och stöter på antikroppar i blodet. Detta, förklarade han vidare, hade man länge förstått om luftvägsvirus som de som orsakar förkylning och influensa, och samma kvalitet kunde snabbt konstateras om SARS-CoV-2.

Redan från början stod det alltså klart att covid-19-vaccinerna inte skulle förhindra infektion med eller överföring av SARS-CoV-2. Denna verklighet upphäver helt och hållet alla skäl för vaccintvång. Professor Clancys förklaring av denna verklighet har hängt med mig sedan dess. Jag blev påmind om det i går när en vän skickade mig en länk till en artikel med titeln Rethinking next-generation vaccines for coronaviruses, influenzaviruses, and other respiratory viruses av Morens, Taubenberger och Fauci. Som författarna påpekar:

»Icke-systemiska luftvägsvirus som influensavirus, SARS-CoV-2 och RSV tenderar att ha betydligt kortare inkubationstider och snabba förlopp av virusreplikation. De replikeras huvudsakligen i lokal slemhinnevävnad, utan att orsaka viremi, och möter inte det systemiska immunsystemet eller det adaptiva immunförsvarets fulla kraft, som tager minst 5 − 7 dagar att mogna, vanligtvis långt efter toppen av virusreplikering och vidare överföring till andra. [mb i orig]

[…]

Med tanke på alla dessa faktorer är det inte förvånande att inget av de luftvägsvirus som främst förekommer i slemhinnorna någonsin har kunnat kontrolleras effektivt med vaccin. Denna observation väcker en fråga av grundläggande betydelse: om naturliga slemhinneinfektioner med luftvägsvirus inte framkallar fullständig och långvarig skyddande immunitet mot återinfektion, hur kan vi då förvänta oss att vacciner, särskilt systemiskt administrerade icke-replikerande vacciner, skall göra det? Detta är en stor utmaning för framtida vaccinutveckling, och att övervinna den är avgörande när vi arbetar för att utveckla ›nästa generations‹ vacciner.«

Med andra ord: I november tvåtusentjugotvå publicerade dr Fauci och hans kollegor ett dokument där de visade sin klara förståelse för vad professor Clancy berättade för mig vid middagen tre månader tidigare — nämligen att giftsprutorna inte kan »effektivt begränsa« SARS-CoV-2. Det ursprungliga, mycket uppmärksammade påståendet att de skulle förhindra infektion och överföring var en ren lögn.


40 responses to “Varför giftprutorna inte är vaccin”

  1. Så, myndigheter, läkare och läkemedelsbolag agerar alla för att tillsammans skapa en hysteri som resulterar i motsatsen till vad dessa figurer borde syssla med. Dvs. istället för att verka för att förbättra människors hälsa genomför de en enorm insats för att förgifta så många som möjligt.

    Men det är väl ett helt normalt utfall i dagens Väst, alla verksamheter visar en liknande utveckling. De förvandlas till helt groteskt förvridna varianter av vad de en gång var och ofta är de nu fokuserade på raka motsatsen till vad som var deras historiska uppgift.

    Kristna kyrkor som verkar för islamisering.

    Universitet som sysslar med aktiv fördumning och repression av fri debatt.

    Polis som fokuserar på att jaga skötsamma medborgare för icke-brott, samtidigt som våldet och kaoset breder ut sig.

    Nationella politiker som fokuserar på att avveckla sina nationer.

    Domstolar som helt överger alla principer från rättsstaten.

    Militär som saknar förmåga att förvara någonting, men gillar att gå i bögparader.

    Osv, osv.

    Vad det än är som händer, så är det uppenbart att det är systematiskt. Allt drabbas.

    Liked by 2 people

      • “Ja, det är mycket deprimerande.”

        Visst, väldigt. Men det indikerar också starkt att det inte är vidare meningsfullt att fokusera på de många enskilda tokerier som hela tiden förekommer. Det finns ett tydligt mönster i vanvettet, något underliggande och systematiskt driver oss mot ett väldigt aktivt självmord.

        Liked by 1 person

        • Ja, precis. Därför tjatar jag ju hela tiden om akosmism, idealism, gnosticism, totalitarism, korruption, progressiv frälsaresvindel och kollektiv externaliserad fantasi.

          De enskilda tokerierna är bara illustrationer.

          Like

          • Det var inte menat som kritik mot dig eller någon annan här, utan mot det allmänna debattklimatet.

            Allt är bara som en jättelik groundhog day, dvs. liknande problem och tokerier uppstår i alla Västländer och nästan ofelbart försöker alla med samma “lösningar” som redan har misslyckats på andra ställen, ofta i helt gigantisk skala. Vi bara inte kan bryta oss ut ur detta destruktiva mönster.

            Som du har noterat, kommer nu woke-rasismen till Tyskland. Den är redan prövad i stor skala under lång tid i USA, med kända resultat. Samma gäller t.ex fler poliser och fängelser. Eller tvångsintegrering i skolor. Eller hundra andra tokerier.

            Men det spelar ingen roll. Det bara rullar vidare åt samma håll…

            Liked by 1 person

          • Jo, vi tar alla här (tror jag) olika större perspektiv och erkänner nog också de andras perspektiv som värdefulla även om vi viktar de olika förklaringarna lite olika.

            Jag betonar som bekant penningsystemet, oligarkfamiljer och org. Men anser att det också är viktigt att väga in konsekvenser av industrialisering och den snabba tekniska utvecklingen som förändrat levnadsförhållandena oerhört mycket.

            Den allmänna relativa rikedom och frihet detta skapat har frigjort mycket av de resurser som idag används till galenskaperna. T.ex. kan s.k. aktivister hålla på med sitt larv eftersom de får bidrag av staten. Tidigare skulle de vara tvungna att arbeta som dräng eller piga.

            När vi jämför med äldre tider så jämför vi till stor del med en annan värld. Vi saknar empiri från den typ av värld vi lever i eftersom det är den första gången en sådan uppstått (vad vi vet).

            Like

      • Det är här läkemedel kommer in i bilden. Eller borde. En hörde socialministern påpeka att bruket av antidepressiva medel ökat ca 400% bland unga, sedan 2006. Tänk vilket mörkertal som rått, som nekat minst 80% av de behövande, på den gamla tiden. Tack ‘ökad transparens’!

        Like

    • Jamen se på incitamenten, det är ju enkelt, så fort du får lön så förändras incitamenten för det du arbetar med. Har du en grävmaskin så gräver du upp vad som helst i det oändliga, det finns inget stopp. Allt som resulterar i mer grävning är bra vad det än är. Samma sak med polis, du kommer minst av allt vilja bli av med brottsligheten, alltså ger man sig på det som inte ändrar något alls. Allt blir på samma vis inverterat, så djävligt är det. Samhället är klart, det är därför det funkade förut men inte nu. Att arbeta är rent otroligt effektivt, så det blir ganska snabbt klart och då börjar problemen av att man måste skapa problem för att kunna fortsätta det man vant sig vid. Man måste tvinga sig på kunden genom att rationalisera oändliga regelverk så man kan fortsätta fast allt är klart.

      Jag menar att det tar ungefär en tjugo-trettio år att bygga upp ett land från scratch om man ärligt Försöker. Sen då??

      Är det inte detta vi ser?

      Liked by 1 person

      • “Jamen se på incitamenten, det är ju enkelt, så fort du får lön så förändras incitamenten för det du arbetar med. Har du en grävmaskin så gräver du upp vad som helst i det oändliga, det finns inget stopp.”

        Folk har fått lön för att gräva i tusentals år. Det verkar dock aldrig ha resulterat i den typ av aktivt självmordsbeteende som vi nu ser i Väst.

        Liked by 1 person

        • Det började med civilisationens vagga i Babylon, som uppstod genom att staden Babylon byggde bevattningssystem. Just grävning är kanske världens äldsta yrke, för prostitution kan bara ha uppstått senare, som en följd av grävningens resultat.

          Like

        • Det är en helt annan omfattning. Fram till sekelskiftet 1900 ungefär jobbade över 90% inom småskaligt jordbruk. Hantverkare var länge en del av ett skrå vilket inte var en modern form av organisation. De var inte anställda.

          Militären bestod väl till stor del av legosoldater som var projektanställda för ett specifikt krig. Innan de ostindiska kompanierna var det bara kungamakten som anställde stora mängder människor och då antagligen främst just till krig.

          Allmänt lönearbete verkar hänga samman med den moderna organisationsformen.

          Like

          • Ja, det verkar vara så. Många, och jag räknar mig själv dit, har nog lurats av det relativt lyckliga nittonhundratalet när det gäller fungerande företag med anställda.

            I början, på adertonhundratalet, fanns endast outbildad och obildad arbetskraft. Vi hade då klassisk liberalism och Taylorism, alltså mikromanagement, i fabrikerna. Det var inte så effektivt. Med tiden blev arbetskraften självständigare, vilket möjliggjorde en enorm spridning av löneanställningsformen och tillväxt i ekonomien. Men nu med de politiska ambitionerna och ansamlad narcissism i chefsleden, bland annat orsakad av att det har blivit en egen specialitet att vara chef och inte en längre befordran, har vi fått balanced scorecard, vilket är precis detsamma som adertonhundratalets Taylorism. Vi tvingas att uppträda som hjärnlösa amöbor på jobbet, precis som de outbildade och obildade bonndrängarna.

            Liked by 1 person

            • “Du svarar sämre än mitt tangentbord stavar US”

              “Obs bara lite välvilligt skoj US, du brukar annars alltid svara på föredömligt vis!”

              Det är lugnt! Man kan väl säga att jag i stort inte håller med om ditt org perspektiv, men tycker att det är helt ok att du argumenterar för det.

              Sen stavar mitt tangentbord minst lika illa som ditt :) Larry verkar ha en bättre variant, kanske för att han har ett riktigt jobb….

              Liked by 1 person

              • Stava rätt och skriva riktigt belönas inte längre, utan är bara ytterligare ett sätt på vilket man stör den kollektiva ordningen och står i vägen för visioner och förändring.

                Liked by 1 person

      • Jo, jag ser det mycket tydligt, men det var inte alltid så. När jag började arbeta förväntades alla ha en personlig integritet. På tvåtusentalet stötte jag på den nya modellen. Vår grupp fick tag på ett uppdrag för säkerhetssystem för tåg och när vi krävde att gällande säkerhetsnormer för tåg skulle användas fick vi skit. Vi trodde då att det var enskilda idioter som låg bakom det. Sedan dess har det bara blivit värre.

        Nu råkar man omedelbart i onåd om man har någon som helst invändning mot något som möjligtvis är politiskt motiverat. Här är det uppenbart, som du säger, att den absoluta majoriteten av kolleger i detta läge bara gör som de blir åtsagda, eftersom de får lön för det. Det är exakt det som vi känner som Bonhoeffers dumhet, Arendts banala ondska och så vidare. Du kallar det orgrationalitet. OK.

        Liked by 1 person

        • Jo, jag HAR många gånger refererat till Arendt och det banala, men tycker att det orgrationella tillför något. Jag är bara ute efter att åskådliggöra, och behöver inte uppfinna ett eget språk. Det ÄR rationellt för org när människan inte räknas, vilket den inte gör. Människan är obetydlig i jämförelse med org, det tycks vara orsaken. Jag menar att när religion tillslut drivits bort så finns inget som stoppar orgintresset, det blir en gruppdynamik som hindrar en enstaka manager från att gå emot orgrationaliteten och han skulle få en månghövdad dödsfiende om han andas att skada organisationen. Se Trump! Här är mekanismen i sin prydno. Så utvecklingen går dit Öka leder oavsett vad den lilla människan tycker. Så på dagen pajas allt männskligt och på kvällen så knyts den obetydliga oorganiserade maktlösa näven i fickan över tex att inte ha någon framtid kvar och undra vart man ska ta vägen.

          😍🇸🇪

          Liked by 1 person

            • Tack Larry! Men jag vill även tacka den fantastiska Undehunden som är medskyldig i högsta grad, och en av de ärligaste jag träffat! Också visa uppskattning till detta pyttelilla ställe , som tycks vara en effektivare miljö för utveckling än nåt annat jag fått syn på.👍😍🇸🇪

              Liked by 1 person

        • Bonhoeffers dumhet och Arendts banala ondska skiljer sig väl lite från varandra antar jag (är inte tillräckligt insatt i Bonhoeffers teori) men verkar ytterst helt, eller till stor del, drivas av behovet att följa flocken.

          När andra gruppmedlemmar agerar på ett visst sätt uppfattas det som en norm inom flockkulturen vilket majoriteten då vanligen följer. När någon med högre rang ger ett direktiv uppfattas det också som en norm (ur flockperspektivet).

          Att arbeta för lön drivs inte lika mycket av behovet att följa flocken utan mer av att själv tillskansa sig mer resurser. Så min bedömning är att den skiljer sig lite från de andra två som motiverande faktor.

          Men den bidrar givetvis också till att folk gör som de blir åtsagda. De vill inte riskera att förlora sin lön.

          Like

    • Ja de får betalt för att springa på bögparad, jämför det med sända unga grabbar i döden och få betalt för det. Jo jag vet att paraden är rena döden också, men…🤩

      Liked by 1 person

      • “Ja de får betalt för att springa på bögparad, jämför det med sända unga grabbar i döden och få betalt för det.”

        Well, jag får en ganska stark känsla av att de snart även kommer att skicka grabbarna ut i krig och många kommer att dö i onödan för att man under lång tid gick runt i bögparader istället för att förbereda sig.

        Svenskarna är nu de som är mest positiva i EU till att stödja Ukraina hela vägen in i kaklet och detta verkar inkludera samtliga partier i riksdagen. Samtidigt finns det enormt mycket kaxighet helt utan täckning, dvs. varianter på “vi tar lätt ryssarna”.

        Like

  2. Men har inte mainstream-allt, alltid varit sist på bollen? Mainstream utvecklar aldrig något utan är en massiv släpande påse med nötter?

    Uttalat av den minst utvecklingsbenägne (så länge utveckling går baklänges).🙂🇸🇪

    Liked by 1 person

  3. En åhörde en docent som talade om att vårt seende / vår upplevelse kan manipuleras, och att hjärnan försöker skapa begriplighet i fragmentarisk information. Det visste vi ju – en kom direkt att tänka på ‘man ser det man vill se’. Docenten talade om vanföreställningar och gav antivaxxare som exempel… Hehe, så praktiskt; numerären / massan / makten (Thoreaus ‘massmänniskor’?) dikterar den rätta föreställningen; aldrig med självinsikt och alltid frikopplad från de kognitiva fallgropar ‘experter’ påpekat, men givetvis endast berör andra än dem själva. Synd att det inte fanns frågestund…

    Liked by 1 person

  4. Kan vi möjligen börja ana slutet på destruktionismen?

    Det har ju hållit på i rätt många år nu…..

    På sätt och vis är transiteringstider intressanta.

    Lite av ett ingenmansland. På en flygplats.

    Som när man passerar mellan olika länder,

    och för en stund inte riktigt vet var man befinner sig.

    Like

    • “På sätt och vis är transiteringstider intressanta.”

      Ja, vi har nog alla drabbats av den kinesiska förbannelsen – “Må du leva i intressanta tider!”. Intressant är det, bland annat.

      Liked by 1 person

  5. “Sommaren tvåtusentjugotvå hade jag förmånen att äta middag med professor Robert Clancy — en ledande australiensisk klinisk immunolog och pionjär inom området slemhinneimmunologi med 260 publikationer i ämnet.”

    Pfft! “260 publikationer”… Pfft. Det övertrumfas av vilken SVT-expert som helst.

    Ni vet väl att tigrar riskerar njursvikt genom deras myckna upptagenhet och smak för rött kött?

    /Donkey Shot, Bünchenmuggleriet

    Liked by 1 person

    • Ej heller människans njurar tål stora mängder protein. Muskelbyggarna behöver inte de jättemängder extra protein som de häver i sig.

      Pulver kan aldrig jämföras med de proteiner som exempelvis ett gott nötkött innehåller.

      Inte heller är vegetariska proteiner jämförbara med de i den goda och saftiga biffen. Entrécote är min favorit, fet och smakrik, jag steker i rikligt med smör och öser dessutom. På tallriken ligger bara köttbiten, potatis och grönsaker behövs inte.

      Liked by 1 person

      • En har ätit inte mindre än 1,6 kg entrecote på en halv vecka. Det var inte meningen att vräka i sig så mkt på så kort tid, men praktiska omständigheter och undantagstillstånd medförde att en nödgades äta så mycket på nolltid.

        Like

      • Du måste skilja på protein och protein. Sammansättningen av aminosyror måste passa den motsvarande sammansättningen i vårt DNA. Överskott av onödiga aminosyror omvandlas till glykos och det överblivna kvävet måste njurarna taga hand om. Animaliskt protein passar oss dåligt, klövdjurskött bra. Hoppas att jag har förstått detta korrekt.

        Like

  6. Tillbaka till ämnet:

    https://kirschsubstack.com/p/harvard-achieves-scientific-consensus

    Pr Martin Kulldorffs artikel är den bästa i ämnet jag någonsin läst (och då har jag läst en hel del). Jag har läst artikeln noga två gånger och och tagit till mig vartenda ord.

    Kulldorff är en mycket klok och sansad forskare och verkar vara en riktig humanist men som behandlats mycket illa av akademin i synnerhet och org. i allmännhet.

    Jag rekommenderar att den genomläses ordentligt (om det inte redan är gjort)).

    Liked by 1 person

  7. “Problemet, förklarade han, är att SARS-CoV-2 snabbt replikeras i nässlemhinnan och överförs till andra människor dagar innan det tager sig ned i gasutbytesområdet i lungorna och stöter på antikroppar i blodet.”

    Men samtidigt måste man då skriva under på rationalen att testa näs- eller munsvalgsprov samt begreppet symptomatiskt bärare, ju… Jag tror ingetdera ‘makes sense’ för allmänheten vid förkylningsvirus.

    Like

Leave a comment



Design a site like this with WordPress.com
Get started